Shopping cart

close
  • No products in the cart.

Return To Shop

Livrare & Retur

Livrare

SC Imperma SRL expediază bunurile către cumpărător prin intermediul serviciilor de curierat. Din momentul predării bunurilor către curier, SC Imperma SRL se descarcă de riscurile și responsabilitățile asociate cu ele. SC Imperma SRL asigură ambalarea corespunzatoare a Bunurilor și transmiterea documentelor însoțitoare.

Livrările se realizează doar pe teritoriul Romaniei.

Prețul transportului și costurile de ambalare se afișează la Checkout și sunt în cuantum de 60 lei.

Costul transportului este informativ și poate suporta modificari în funcție de greutatea coletelor și adresa de livrare. Cumpărătorul va fi înștiințat înainte de a-i fi trimis coletul cu privire la modificarea sumei.

În preajma sărbătorilor livrarea poate întârzia datorită aglomerării serviciilor de curierat.

Retur

În cazul în care cumpărătorul observă că bunurile livrate nu corespund descrierii din magazinul online al SC Imperma SRL, atunci SC Imperma SRL se va asigura de aducerea lor în conformitate cu descrierea.

Cumparatorul beneficiază de returnarea bunurilor în interiorul unui termen de 30 zile.

SC Imperma SRL acceptă returnarea bunurilor livrate, cu conditia ca bunurile returnate să nu fie deteriorate, să nu conțină urme de utilizare și să fie returnate în ambalajul lor original, de asemenea, nedeteriorat, cu toate documentele incluse. În cazul în care produsul are ambalajul deteriorat sau nu mai are ambalaj, atunci produsul nu mai poate fi returnat. Returnarea produselor trebuie anunțată prin intermediul unui email.

Cheltuielile de returnare sînt suportate integral de catre cumpărător, iar rambursarea contravalorii produsului se va face într-un termen de 30 de zile de la primirea bunurilor.

Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnata pe același card utilizat la tranzactionare în decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului. Pentru comenzile plătite ramburs la firma de curierat, cumpărătorul ca fi contactat telefonic sau prin email pentru a i se cere un cont bancar pentru depunerea sumei aferente comenzii returnate.